mandag 6. desember 2010

Å flytte med Evernote


Det har vært skikkelig stille på bloggen denne høsten, og grunnen er at jeg har flyttet. I flyttekaoset har vi hatt hjelp av et utrolig snedig lite program, Evernote.

Det var min kloke og flinke tidligere kollega Anne som først introduserte meg for Evernote. Helt enkelt er det et sted der en kan lagre likt og ulikt; bilder, lydsnutter, tekst osv. Vi merket hver kartong med et nummer, og opprettet et nytt notat for hver kartong. Hvert notat ble merket med "tags", merkelapper, og i tillegg skrev vi inn innhold i hver kartong. Evernoe har en app for iPhone, og et grensesnitt for PC. Innhold er søkbart, også på app'en. Når vi pakket var vi nøye med å skrive ned innhold som vi visste vi ville få bruk for (adventskalender, kartong 29...). I flyttekaoset gav Evernote en helt suveren oversikt, og var med på å gjøre flyttingen litt mindre traumatisk.

2 kommentarer:

thomas røst stenerud sa...

Ha! Digger Evernote selv. Tror bare det er Reeder, Twitter for iPhone og Instapaper jeg bruker mer... Og med en flytting på trappene hørtes dette supert ut!

elisa sa...

Takk for kommentar. Må sjekke Instapaper.